## Hvordan kan jeg slette en gruppe?
Slik sletter du en gruppe fra adresseboken:
1. Gå til `Adressebok->Grupper` i menyen til venstre (sidepanelet).
2. I raden med gruppen du vil slette, klikker du på ikonet `Slett gruppe` (søppelbøttesymbolet) og bekrefter at du vet hva du gjør
3. Klikk på `Slett gruppe`