Nic nenalezeno
-
account_circle Účet expand_more
-
contacts Adresář expand_more
-
contacts Správa kontaktů expand_more
-
-
campaign Kampaně expand_more
- list_alt Přehled kampaní
-
add_circle Vytvoření kampaně expand_more
-
contacts Kontakty expand_more
-
SMS expand_more
- badge Profily odesílatele
- label Typ odesílatele
- translate Unicode
- format_list_numbered Zřetězení zpráv
- how_to_reg Jak registrovat odesílatele
-
app_registration Registrace textového odesílatele expand_more
-
Albánie
-
Austrálie
-
Rakousko
-
Bělorusko
-
Bosna a Hercegovina
-
Bulharsko
-
Chorvatsko
-
Česko
-
Finsko
-
Ghana
-
Indie
-
Irsko
-
Izrael
-
Itálie
-
Pobřeží slonoviny
-
Jordánsko
-
Keňa
-
Černá Hora
-
Maroko
-
Mosambik
-
Nigérie
-
Severní Makedonie
-
Filipíny
-
Katar
-
Rumunsko
-
Rusko
-
Srbsko
-
Slovinsko
-
Španělsko
-
Thajsko
-
Turecko
-
Ukrajina
-
Spojené arabské emiráty
-
Spojené království
-
Spojené státy americké
-
- gavel Zakázaný obsah SMS v USA a Kanadě
- do_not_disturb_on DND (Do Not Disturb)
-
WhatsApp expand_more
-
Mobile Connect expand_more
-
bar_chart Report expand_more
-
handshake Partnerské programy expand_more
-
integration_instructions Integrace expand_more
-
extension E-commerce moduly expand_more
-
bolt Zapier expand_more
- settings_applications vTiger
-
Blacklist
Co je blacklist?
Blacklist nebo také černá listina je seznam příjemců, kteří se od přijímání vašich kampaní buď odhlásili nebo jste je do seznamu sami umístili. V každém případě, jakmile je příjemce na tomto seznamu, nebude na na jeho/její telefonní číslo odeslána žádná zpráva.
Co když pošlu zprávu příjemci, který je v blacklistu?
Může se stát, že chcete poslat hromadnou zprávu seznamu kontaktů, z kterého jsou někteří příjemci v blacklistu.
Přesto, že je příjemce z blacklistu v posledním kroku kampaně (Přehled) zařazen do Platných příjemců, tak zprávu neobdrží a žádný poplatek vám nebude účtován.
Jak mohu někoho přidat do blacklistu?
Pro přidání příjemce do blacklistu:
- Klikněte na
SMS a Viberv menu na BulkGate Portálu - Klikněte na
Blacklist - Přidejte kontakty ručně kliknutím na
Přidat do blacklistunebo importujte seznam kontaktů kliknutím naImportovat kontakty
Jsou příjemci automaticky přidáváni do blacklistu?
Do blacklistu můžete přidat příjemce ručně nebo je nechat odhlásit automaticky. Všechno záleží na tom, jakou možnost odhlášení odběru pro vaši kampaň zvolíte.
Jaký se liší Opt-out a Blacklist?
Pokud použijete metodu Opt-out, nebudou na dané telefonní číslo již nikdy doručovány marketingové zprávy. Transakční zprávy zůstanou beze změny, budou na dané telefonní číslo i nadále doručovány.
Pokud telefonní číslo dáte na Blacklist, nebudou již na dané telefonní číslo doručovány žádné zprávy, tzn. ani marketingové, ani transakční.
Děkujeme za zpětnou vazbu.