Ingen treff

Blokkeringsliste

Hva er blokkeringslisten?

Blokkeringslisten er listen over mottakere som enten har meldt seg av mottak av kampanjemeldingene dine, eller som du selv har satt på listen. Uansett blir det ikke sendt noen melding til telefonnummeret til en mottaker så snart vedkommende står på listen.

Hva skjer hvis jeg sender en melding til en mottaker som står på blokkeringslisten?

Det kan hende at du vil sende en massemelding til en kontaktliste der noen av mottakerne står på blokkeringslisten.

Selv om mottakeren fra blokkeringslisten er tatt med blant Gyldige mottakere i det siste trinnet (Anmeldelse) av kampanjen, mottar vedkommende ikke meldingen, og du blir heller ikke belastet for den.

Hvordan kan jeg legge til noen på blokkeringslisten?

Slik legger du til en mottaker på blokkeringslisten:

  1. Gå til SMS og Viber-meldinger i venstremenyen
  2. Klikk på Svarteliste
  3. Legg til kontakter manuelt ved å klikke på Legg til i svarteliste, eller importer en kontaktliste ved å klikke på Import nummer

Legges mottakere automatisk til på blokkeringslisten?

Du kan legge til mottakere på blokkeringslisten manuelt eller la dem melde seg av automatisk. Alt avhenger av hvilket avmeldingsalternativ du velger for kampanjene dine.

Hva er forskjellen mellom avmelding (opt-out) og blokkeringslisten?

Hvis du bruker avmeldingsmetoden, blir markedsføringsmeldinger aldri levert til det telefonnummeret igjen. Transaksjonsmeldinger påvirkes ikke og blir fortsatt levert til telefonnummeret.

Hvis du setter telefonnummeret på blokkeringslisten, blir verken markedsførings- eller transaksjonsmeldinger levert til det telefonnummeret lenger.

Var denne siden nyttig?