Arbeide med enkeltkontakter
Hvordan kan jeg arbeide med enkeltkontakter i adresseboken?
For hver kontakt i adresseboken kan du utføre flere forskjellige handlinger. På raden med kontakten du vil arbeide med, finner du ikoner for disse handlingene på høyre side.
Rediger kontakt
Slik redigerer du en kontakt i adresseboken:
- I venstremenyen (sidepanelet) går du til
Adressebok->Alle kontakter. - På raden med kontakten du vil redigere, klikker du på ikonet
Rediger kontakter(blyantsymbol) - Rediger kontaktopplysningene etter behov
- Klikk på
Lagre.
Angi som favoritt
Slik legger du til en kontakt i favorittene:
- I venstremenyen (sidepanelet) går du til
Adressebok->Alle kontakter. - På raden med kontakten du vil angi som favoritt, klikker du på ikonet
Sett til favoritt(hjertesymbol).
Fjern fra favoritter
Slik fjerner du en kontakt fra favorittene:
- I venstremenyen (sidepanelet) går du til
Adressebok->Alle kontakter. - På raden med kontakten du vil fjerne fra favorittene, klikker du på
Fjern fra favoritt(rødt utfylt hjertesymbol)
Angi opt-in-samtykke
Slik angir du opt-in-samtykke:
- I venstremenyen (sidepanelet) går du til
Adressebok->Alle kontakter. - På raden med kontakten du vil angi samtykke for, klikker du på ikonet
Angi opt-in-avtale(konvoluttsymbol med forbudstegn).
Fjern opt-in-samtykke
Slik fjerner du opt-in-samtykke:
- I venstremenyen (sidepanelet) går du til
Adressebok->Alle kontakter. - På raden med kontakten du vil avmelde, klikker du på ikonet
Fjern opt-in-avtalen(konvoluttsymbol med hake)
Send melding
Slik sender du en melding:
- I venstremenyen (sidepanelet) går du til
Adressebok->Alle kontakter. - På raden med kontakten du vil sende en melding til, klikker du på ikonet
Sende melding(konvoluttsymbol med pil). - I dialogboksen fyller du ut de enkelte opplysningene, som kanal, meldingstekst, lommebok, avsender og sendetidspunkt. Kryss av for
SMS-sikkerhetskopihvis du sender meldingen via en av chat-appene og vil bruke SMS-meldingen som reserve i tilfelle den opprinnelige meldingen ikke blir levert - Klikk på knappen
Sende melding
Rediger grupper
Slik legger du til eller fjerner en kontakt i/fra en gruppe:
- I venstremenyen (sidepanelet) går du til
Adressebok->Alle kontakter. - På raden med kontakten du vil redigere, klikker du på ikonet
Rediger grupper(symbol av en figur med et tannhjul) - I dialogboksen krysser du av i listen over grupper for å legge kontakten til i en eksisterende gruppe. For å fjerne den fjerner du avkryssingen. Hvis du vil legge kontakten til i en ny gruppe som ikke finnes ennå, skriver du navnet på gruppen i feltet
Ny gruppe. - Klikk på knappen
Lagre.
Slett kontakt
Slik sletter du en kontakt fra adresseboken:
- I venstremenyen (i sidepanelet) går du til
Adressebok->Alle kontakter. - På raden med kontakten du vil slette, klikker du på ikonet
Slett kontakt(søppelbøttesymbol) - Klikk på knappen
Slett
Var denne siden nyttig?
Takk for tilbakemeldingen.